Menu
https://www.blonklegal.nl/nl/over-blonk-legal

Over Blonk Legal

Blonk Legal is een boutique advocatenkantoor dat zich met een aantal specialismen richt op de zakelijke markt. Wij treden op voor ondernemingen, bestuurders, aandeelhouders, financiers, brancheverenigingen, ondernemingsraden en – voor het arbeidsrecht – ook voor werknemers. Onze cliënten komen uit binnen- en buitenland. Wij bedienen ook verwijzers, zoals accountants, corporate finance adviseurs en buitenlandse advocatenkantoren.

Blonk Legal is in 2017 opgericht en gevestigd in het hart van het Gooi. Wij kunnen samen bogen op bijna veertig jaar werkervaring in de gespecialiseerde advocatuur en hebben onze initiële opleiding en vele jaren werkervaring genoten bij gerenommeerde grote advocatenkantoren. Uiteraard zijn we altijd blijven doorgaan met het volgen van opleidingen, het grondig bijhouden van vakkennis en lid van specialisatieverenigingen.

Inmiddels kiezen wij bewust voor dienstverlening vanuit een kleinere setting met een persoonlijk en direct contact met al onze cliënten en concurrerende tarieven. Deze setting maakt het goed mogelijk om - waar nodig - ongebonden en van geval tot geval samenwerkingen aan te gaan met professionals die wij het meest geschikt vinden voor een bepaalde zaak. Ook kunnen wij nu op maat gesneden tariefafspraken maken en spelen interne kantoorbelangen daarbij geen rol van betekenis. De cliënt en de zaak staan bij ons voorop. Samen met onze cliënten bepalen wij vooraf het optimale of het gewenste resultaat, de samenstelling van een team als de zaak dat vereist, de route en de kosten.

Kwaliteit, betrokkenheid en toegankelijkheid zijn onze kernwaarden.