Menu
https://www.blonklegal.nl/nl/advocaten/bart-orth

Bart Orth

E orth@blonklegal.nl
T 035 5330055
M 06 11 91 67 98
F 035 7440044

Bart Orth is sinds 2000 advocaat. Hij is zijn carrière in 1997 begonnen als (enig) bedrijfsjurist van een internationale franchiseorganisatie in de automotive branche en daarna advocaat geworden; de eerste tien jaar bij grote advocatenkantoren en daarna - als mede-eigenaar - bij een advocatenkantoor in Huizen  (het Gooi).

Individueel en collectief ontslagrecht specialist

Bart heeft veel ervaring met individueel en collectief ontslagrecht. Hij staat cliënten bij op het gebied van medezeggenschap, overgang van onderneming, reorganisaties, opstellen sociaal plannen, zieke werknemers, niet functionerende werknemers en (wijziging van) arbeidsvoorwaarden.

Nadat Bart zich gedurende 10 jaar uitsluitend met het arbeidsrecht had beziggehouden, is hij zich gaandeweg met genoegen en succes ook gaan toeleggen op commerciële contracten en het huurrecht

Bart wordt gewaardeerd om zijn toegankelijkheid, parate kennis, pragmatische oplossingen en efficiënte wijze van adviseren. Tot zijn cliënten behoren zorginstellingen, banken, franchiseorganisaties, een vliegtuigmaatschappij en vele andere ondernemers.

Opleidingen

  • Rijksuniversiteit Leiden (1996)
  • Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen universiteit Nijmegen (1999)
  • Post Academische Leergang Arbeidsrecht Erasmus universiteit (PALA) (2004)
  • Vele vervolgopleidingen, cursussen, seminars, workshops

Lidmaatschappen

  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten (VvA).

Bart Orth heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht Bart Orth elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Neem contact op

Arbeidsrechtadvocaat Bart Orth - Blonk Legal in Laren